Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и половинката му Пилар Рубио

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и половинката му Пилар Рубио
Коментари Харесай

Серхио Рамос и половинката му вдигнаха приказна сватба

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и половинката му Пилар Рубио спретнаха внушителна женитба, която може да бъде съпоставена с тези от приказките.
 Капитанът на Реал предложения играчи на Барса на сватбата си и отсвири Роналдо
Двамта си споделиха " да " в " Катедрал де Севиля " пред повече от 500 посетители, измежду които суперзвездите Дейвид Бекъм и половинката му Виктория, Кейлор Навас, Лукас Васкес, Лука Модрич, Серхио Бускетс, Жорди Алба и други.

В духа на традицията пръв в катедралата влезе Рамос, придружаван от майка си. Той бе заложил на типичен костюм на райе с фраг.



Рубио пристигна на разположение с баща си. Тя бе с превъзходна рокля на известния дизайнер Зухаир Мурад. Любопитният миг при дамата на Рамос бе букетът, който бе черен.

След церемонията празненствата се придвижиха в имението на бранителя. То се намира на 20 минути път с кола от Севиля. Рамос и Рубио са двойка от години, само че едвам в този момент се наеха да минат по венчилото. Двамата имат три деца.

" Беше прочувствено. Разчувствахме се, когато видяхме по какъв начин ни гледат децата. Заложих на черния букет, тъй като желаех да почертая характерността си и се получи съвършена комбинация ", сподели Рубио малко след церемонията.



" Ходил съм на доста сватби, само че нито една не е била като моята. Любовта е тази, която движи света, а ние имаме необикновено семейство. Сега ни остава да се насладим, да сме щастливи и влюбени ", сподели Рамос.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР